Kinoa
Kinoa toh. umları farklı çeşit ve renklerde oluşabilir. En çok tüketilen kinoa toh. umları beyaz, kırmızı ve siyah toh. umlardır. En çok tüketilen ve yaygın olan beyaz kinoa, kısa sürede pişirilebilir. Lezzeti açısından kırmızı kinoa ön plandadır. Gevrek olarak bilinen siyah kinoa da sıklıkla tercih edilmektedir. Bunların yanında sarı, gri, turuncu, sarı renkte kinoa toh. umları mevcuttur.
Chenopodium quinoa toh. umudur. Kaz ayağı olarak da adlandırılan kinoa, özellikle Güney Amerika’da yetiştirilen tam tahıldır. Genellikle pirinç, bulgur ve kuskus yerine tercih edilen kinoa, pişirildiği zaman ceviz tadını andıran yumuşak bir yapısı bulunur. Böylelikle un, ekmek ve makarna yapımında da sıklıkla kullanılır. Kinoa toh. umları, beyaz, kırmızı ve siyah toh. umlardır. Nişastalı tahıllar arasında glütensiz bir alternatif olarak bilinen kinoa, protein bakımdan da yüksek bir gıdalar arasında yer alır.
Güneş Görmeyen Yerde Ağzı Kapalı Saklanmalıdır. Besin Değeri düşmüş Eski Ürün Gönderilmez , Ürünlerimizi Gıda Olarak Tüketebilirsiniz. Poşetinde Üzerinde Son Kullanım Tarihi Ve Diğer Bilgilerimizin Yazılı olduğu Etiket ile Gönderilmektedir. Kullanmadan Önce Kullanacağınız kadarını Süzgeç İçersinde Soğuk Suyla Süzmelisiniz. Ürünlerimiz Bizim Garantimizdedir.